A kevesebb több

Egy olyan fotósorozatot szeretnék megmutatni nektek, ami a CBR Collection és az Édes Panna Tortaműhely koprodukciójából született. A fotókon azt a letisztult és elegáns vonalat szerettük volna elétek tárni kis csapatunkkal, ami a Czubor Zsuzsanna által készített CBR ruhákat jellemzi. Ehhez a hangulathoz igazodnak a sütemények is.

Zsuzsi maga tervezi a ruhákat, és a gondos tervezés és szervezés után tökéletesen a megrendelőre igazítja a darabot. Ettől lesz igazán egyedi és személyre szabott. Stílusa összetéveszthetetlen: lágy formák, pontos részletek és finom összhang jellemzi.

A tortám oldala aszimmetrikus púder színű és szürke festést kapott, amivel igyekeztem egy modernebb, de minimál stílust megragadni, igazodva a CBR ruhákhoz. Emellett különböző színű, citromos-fehércsokoládés és étcsokoládé töltelékes macaronokat is láthattok a képeken. Valamint egy különleges francia süteménnyel is találkozhattok, mégpedig a canelé-vel. Ez egy intenzíven vaníliás ízű, puha belsejű, de roppanósra karamellizált külsejű édesség. Ha még nem kóstoltátok ezt a süteményt, feltétlenül próbáljátok ki! ;)

Öröm volt ezzel a csapattal dolgozni.

Ruhák: CBR Collection

Torta, desszertek: Édes Panna Tortaműhely

Virág: Kövirózsa Virágbolt Szombathely

Modell: Fehér Anna

Fotó: Nyirő Áron

Sára Németh